Flamenko: õppige seda uudishimulist lindu

Flamenko: õppige seda uudishimulist lindu

Esimene asi, mida me mõtleme, kui me ütleme, et sõna flamenco-lisaks tüüpilisele Andaluusia tantsule on ka a Pikkade jalgadega roosa lind ja huvitav liikumine. Selles artiklis räägime teile sellest ilusast loomast, kelle lend on tõeliselt majesteetlik.

Flamenko: omadused

Need neognata perekondadesse kuuluvad linnud on suured – neid saab mõõta vahemikus 80 kuni 140 sentimeetrit – ja neid iseloomustavad pikad kaelad ja jalad. Jalad on varustatud nelja sõrmega – kolm esimest ja ühte tagasi – ühendatud membraaniga.

Samuti Knack on tuntud oma "konksu" kujuga, mis võimaldab neil kaevuda mööda toidu otsimisel; See on lamellid muda filtreerimiseks. See liigub ainult ülemise lõualuu, mis on väiksem kui alumine lõualuu.

Kõik flamingose ​​alamliigid on roosad, kuigi heledam toon (Euroopa) varieerub tumedamaks (Kariibi mere piirkond). Kui hatchlings on sündinud, on neil täiesti selge lehm, aga siis nad surevad oma toiduna. See on õige roosa värv pärineb karotenoididest, mida see toidab toidu sissevõtmisel.

Seetõttu võime kindlaks teha, kas näidis on hästi söödetud, vaadates lihtsalt selle suled. See tonaalsus võimaldab neil muu hulgas partnerit leida. Kui see on roosa, on see mugavam kui kaaslane; muul juhul, kui tema suled on liiga kahvatud, peetakse silmas, et proov on haige või seda ei ole korralikult söödetud … ja see ei sobi tervislike järeltulijate kasvatamiseks!

Flamenco: toit ja elupaik

Selle konkreetse linnu toitumine koosneb vetikatest, krevettidest, koorikloomadest ja planktonist. Oma toitmiseks peavad nad elama suurtes madala soola või leeliselise veega piirkondades. ja merepinnast (maksimaalselt kuni 5000 meetri kõrgune).

Flemmid elavad kõikidel kontinentidel, välja arvatud Okeaania ja Antarktika. Kolm praegust alamliiki on: Tšiili, kes elab ka Lõuna-Lõuna-Ameerika teistes piirkondades; Euroopas, Aasias ja Aafrikas; ja roosa, Kariibi mere ja Kesk-Ameerika riikides, mis on kõige enam tunnustatud punaste sulgede jaoks.

Nad elavad suurtes gruppides kuni 20000 eksemplari; Nad on väga ühiskondlikud ja suhelda pidevalt teiste koloonia liikmetega.

Kuigi neil ei ole väljasuremisohtu, väheneb looduslik elupaik põldvannide saastumise või looduslike metsade raie tõttu. Omakorda Mõnes piirkonnas sademete puudus on oluliselt muutnud oma reproduktiivseid harjumusi ja populatsioonide vähenemist.

Flamenko: reproduktsioon ja harjumused

Kui ta jõuab kuue aastani, on flamenco juba võimeline paljunema; Selleks peab ta ootama paaritumise hooaega – vihmaperioodi – ja leidma partneri rituaali kaudu või "tantsima". Mehed peibutavad ennast ja pööravad pea, et muljet soovitavale naisel.

Kui paar saavutatakse ja koopia tekib, asetab naine ühe valge muna ja hoiab seda koonuse kujulises pesas, mida ta loob filiaalide, kivide ja mudaga. See purjeldab kuus nädalat ja nende vahel on isa ja ema vahel jagatud ülesanne anda oma noortele soojust.

Kui nad on sündinud, toidetakse nad teatud tüüpi "piima", mida toodetakse vanemate seedetrakti näärmetes. Mõni kuu pärast on tuvi välja arendanud oma noka ja võib toita täiskasvanutena. Ainult kolm aastat vana, et nende suled omandavad roosat tooni.

Flamingo on tuntud oma ilusa ja kiire lennu tõttu, mis võib ulatuda 60 km / h-ni, samuti nende pikkadeks reisideks: ühel päeval saavad nad endi ja teiste koloonia liikmete jaoks reisida sadu kilomeetreid toidu otsimisel.

Vaata videot: Flamenko

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: