Kodus koera valmistamine muudab sind õnnelikuks

Kodus koera valmistamine muudab sind õnnelikuks

Ma ei teadnud kunagi, kui igav oli minu maja, kui ma sain Estrellitale oma kodu. See oli koer, mis oli segatud pekingi, kuldse värvi ja ümmarguste silmadega. Ma võttis teda vastu loomakaitsjaks ja kuigi ta ei olnud kutsikas, ei tundnud ma huvi, tundsin erilist seost, sellist seost, mida saavad mõista ainult koeraga inimesed. Ja see on see, et koer kodus teeb sind õnnelikuks.

See polnud just kõige ilusam, vaikneim ja mängulisem, ma lihtsalt seda teadsin. Niipea, kui ma teda nägin, teadsin, et ta on see, kes tahtis mind minu poolt. Ja ma ei eksinud! Ta muutis mu elu ja seadis pretsedendi, nii et ma ei tea, kuidas mu kõrval olla koer.

Tõde, ma ei tea, miks ma selle kaitsja juurde läksin, sest kuigi ma armastan loomi, pole ma kunagi mõelnud selle olemasolust. Kuid omanikud olid selle koha kliendid, kus ma töötasin, nad kutsusid mind oma kohale kohvikusse ja ma ei tulnud üksi oma kodusse tagasi. Nüüd oli ta kaaslane, Estrellita. Mis mu elu muutis? See muutsis mind õnnelikumaks. Ma seletan.

Kodus koer muudab sind õnnelikuks

Avastage, miks koer kodus teeb sind palju õnnelikumaks ja täiuslikumaks.

Tervituskomitee

Loomad ei saa aru protokollidest või nõtkusest, iga kord, kui ma uksin ukse kaudu, Estrelita hüüdis, hüppas ja hüüdis nagu sajandeid ilma mind nähes, isegi kui mul oli ainult viis minutit jäänud. See pani mind tahtma koju minna, tegelikult mõnikord tahtsin seda teha, et seda uuesti näha. Kes ei meeldi teiste poolt imetleda ja armastada?

Honey ilma piiranguteta

Alguses häiris see mind natuke, kui minu koer järgnes mind täielikult, siis ma sain aru, et ta armastas mind nii palju, et ta ei saanud minust lahutada. Ta järgis mind kõikjal, ta läks minuga diivanil, leides peast esimesel kohal, kus ta leidis, järgiks mind vannitoas, köögis, voodisse …

Empaatia

Ma ei unusta kunagi oma kurvast välja ja tema ärevust, et ta näeks mind nutma. Kahtlemata ei saa ma kirjeldada seda teise sõnaga, mis ei ole empaatia, Ma nägin, kuidas ta tundis mu valu oma südames.

Ma tahtsin end õnnelikuks näha

Koerad on loomad, kes tunduvad olevat sündinud, et teisi tunda end hästi. Koer läheb alati oma teelt välja, et teid naeruks, tõsta oma vaimu, kui te isegi ei tea, kui madal on see langenud. Minu koer oli alati seal, et mind naerata.

Ma enam ei sõi üksi

Ma olin alati lauale partner, kuigi mõnikord tundus see veel rohkem tüütu kui midagi muud, tõde on see, et ma armastasin, et ta seal sinna minna oleks.

Ma panin mind uhkust tundma

Ta oli nii kuulekas, et kuigi ta ei olnud kõige ilusam füüsiliselt, sai ta kiiresti kõigile armastuse oma ilusast isikust ja teadmisest, et ta on, või pigem tema teadmisega, et see ei häiri. Mäletan ühel korral, lahkusin maast väga vara ja päev oli keeruline, tulin öösel. Ta ei suutnud tema peale mõelda ja et ta ei läinud koju, et ta välja tõmbaks.

Kui ma saabusin, tuli ta oma traseritaga lohistades, sest ta hoidis oma pissa, et seda kodus mitte teha. Ma ei oleks vihane, palju vähem, kui oleksin seda teinud, kuid ta läks alati edasi ja See pani mind tundma, et ma ei oleks võinud olla paremat koera kaaslaseks.

Ta õpetas mulle väikseid asju nautima

Tema jaoks kõige ebaoluline väike asi tegi temast õnnelikuks. Lend, astuge rannas asuvale liivale, liblikas, ussile või lihtsalt väikese lilli vaatamisele. See pani mind tundma, et ma võtan nii palju asju iseenesestmõistetavaks, et oleksin elanud kogu oma elu valesti. Tänan seda.

See pani mind olema parem inimene

Vaatamata armastavatele loomadele ei tundnud ma kunagi sellist tundlikkust tunda, kuni ma elasin koos ühega oma kauni sõbraga. Ja see pani mind ärkama tundeid, mida ma kunagi ei leidnud, isegi ei teadnud!

Kodus koera valmistamine muudab teid õnnelikumaks nii teie kui ka ülejäänud perega. Kui mõtlete selle vastuvõtmise üle, lõpetage mõtlemine ja tehke seda. Te ei kahetse seda kunagi. Ma ei teinud seda ja hoolimata pärast sõbra ja kaaslase surma kannatanud valu ei suutnud ma kunagi suletud, et armastada keegi, kes seda vajas. Kuid palun järgige seda nõuannet: ära osta, võta vastu.

Vaata videot: Mänguline suudlus – mänguline suudlus: täielik episood 4 (ametlik ja HD subtiitritega)

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: