Kõik, mida pead teadma kuningliku tuulelohega

Kõik, mida pead teadma kuningliku tuulelohega

Kobar on Euroopas looduslindude lindude liik. Selle laius ja füsiognoomia sarnanevad mustale lohele, kuid see eristab halli halli värvi. Kohaldatakse väikeste või inertsete loomade toitmiseks; See on mitmekesine toitumine ja mõnikord püüdja.

Selle teaduslik nimi on Milvus ja pärineb Accipitridae perekonnast, mis Seda iseloomustab selle kõverjälg. Lisaks on see olemas tugevad küüned, väga kasulik jahipidamise ajal, samuti hea nägemisoskus, mis on ideaalsed nende saagikuse tuvastamiseks kaugel.

Nagu paljud teised liigid, on praegu tõeline lohe Seda peetakse lindudeks, mis on väljasuremisohus. Peamine põhjus on inimese tegevus tema elupaigas ja kombeid; Indutseeritud mürgistus on üks surma põhjustavatest põhjustest. Selle praegune olukord vaadatakse üle Hispaania linnudest pühakojas.

Kaid on 60 kuni 65 sentimeetri pikkune jahtlind. Lendudel on võimalik saavutada tiivaulatus kuni 170 sentimeetrit, tänu oma suurte tiibade kasutamisele. Selle kaal võib ulatuda 900 grammist kuni 1,2 kilogrammini.

Üks selle peamistest omadustest on selle sulgede värv; Nende hulka kuulub punakas kastan, mis muutub tumedamaks ja kõõlusruumis vooderdatud. Teiselt poolt pea peas on kahvatu hallikas toon, mis on noorte isendite puhul palju selgem.

Kite on liigi, mis on oma välimuse tõttu kergesti eristatud perekonnaliikmete seas. See toob esile oma levinud tiibade oranži värvi, samuti selle väga kahvatu saba; See on lind, mis on tema kujundamisel väga stiliseeritud.

Kuna see on keskmise suurusega, nende jahipidamisoskused erinevad teistest suuremast kõrgemast Accipitridae'st. Tavaliselt kasutab väikesed loomad näriliste kasutamist või väikeste roomajadena inertseid; Samuti võib see rünnata haigeid loomi, kelle liikuvus on piiratud ja mis on andnud talle mainepidaja.

Kuninga kala on mitmekesine toitumine. Toitmisel hõlmab see jänesid, küüne ja põlde hiiri, samuti väiksemaid linde või väikseid imetajaid. Talvel on tavaline näha, et ta sööb kriketti või mõnda surnud loomade jääki.

Jahistamiseks kasutab kuninglik lohe oma head nägemust. Selle suured tiivad võimaldavad tal sukelduda oma saagikuse lähedal ja võita lühikesi võidusõite; siis hoiab ta oma küüntega toitu, kuni see saab selle süüa oma konksu koobalt.

Kuninglikud tuulelohud Nad elavad tavaliselt metsades ja maal, koos teiste perekonnaliikmetega, nagu näiteks kotkad või mustad pommid.. Nende päritolu on Euroopas ja nad elavad suurel osal Hispaaniast, sealhulgas Kanaari saared ja Cabo Verde saared; Neil on ka kohalolek Prantsusmaal ja Saksamaal.

Talvel liiguvad nad tavaliselt kõige soojemates Hispaania piirkondades, kaasa arvatud need, kes on pärit teistest Euroopa riikidest. Huvitav on, et suur osa neist isenditest jõuab Aafrikani Gibraltari väina kaudu.

Selle pesa saamiseks vali jalad või pool mägi puid, kus nad ka näriliste ootavad. Nende pesad on välja töötatud filiaalide ja lehtedega ja munemine võib olla üks kuni kolm muna. Inkubatsiooniperioodi ajal asendab isane naise, kui see on vajalik söötmiseks.

Hinnanguliselt on Euroopas kuningasuundude kogupikkus 19 000 ja 24 000 paari vahel. Selle liigi vähenemine Hispaanias on olnud märkimisväärne alates 90ndatest, seega on see hõlmatud Hispaania lindude Punase Raamatu peatükiga "väljasuremise oht".

Praegu, kuninglik lohe on ohvriks paljude tegevuste puhul, mis ohustavad oma liikid. Mõned neist on nende elupaikade ümberkujundamine seoses planeerimata metsade hävitamisega ja isegi jääkide ebakohase käitlemisega tapamajades. Nad on ka teiste loomade söödaks mürgistuse ohvrid.

Vaata videot: Sinu kuninglik siin-sus ~ Mooji (teie kuninglik siin)

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: