Mitu pingviinaregi on seal?

Mitu pingviinaregi on seal?

Seal on üle 10 pingviiniliigi, ja fotodes näeme alati neid, mida ümbritseb lumi, seega küsime endalt:Kas need kõik on ühes kohas või jaotatud eri külmade kohtade vahel? Me avastame, kus elavad erinevad pingviiniliigid, ja me ütleme teile, et mitte kõik neist ei ela lumega kohtades.

Pingviini liigid: ühised tunnused

Pingviinid on lindude merepere, kes ei lenda. See tähendab, et nad elavad rannikul ja veedavad osa oma elust uppunud merre, kuigi nad pesitsevad mandril. Nad ei kasuta oma tiivad lendamiseks: nad aitavad neil kiiremini ujuda.

Bioloogid on arvestanud 17 erinevat pingviiniliiki, ning nende proovide suurus, kaal ja värv sõltuvad igast konkreetsest liigist sõltuvalt. Suurim on keisri pingviin, mis mõõdab ühe meetri kõrgust ja kaalub ligi 35 kilo, samas kui väikseim on sinine pingviin, mis kasvab kuni ühe kilogrammi täiskasvanuks.

Kuid kõigil neil loomadel on sama dieet: nad on lihasööjad kalaliigid. Saakume suurus sõltub ka pingviini suurusest Loomulikult peate neid kalastama, kuid üldiselt söövad nad kala, kalmaari ja krevetti.

Pingviinide elupaik

Pingviinid nad elavad täielikult lõunapoolkeral, kuigi mitte kõik nad elavad Antarktikas või lumepiirkondades. Muidugi on enamus pingviinikolooniatest meie planeedi lõunapoolses mandril.

Üle Antarktika ka Need loomi leiate Lõuna-Austraalia, Sufráfica ja Peruu, Tšiili ja Argentina rannikutest. Loomulikult on ka Antarktika saarte pingviinid. Väljaspool paljunemisperioodi laienevad nad mõnikord põhja, kuid nad järgivad alati külma voolu.

Adélie pingviin elab ainult Antarktikas ja tavaliselt ei eralda seda rannikult. Selles piirkonnas elab ka keiser. Kuid kuningas pingviin võib oma elupaika laiendada Lõuna-Austraaliasse ja Uus-Meremaale.

Humboldti pingviin ei ela Antarktika piirkonnas kuna see laieneb Tšiili ja Peruu Vaikse ookeani rannikule. See on vähem külm tsoon kui teistel liikidel ja seetõttu elab kaljul, mitte lumel.

Ainuke erand sellistest piirkondadest, mis on kaugel lõuna suunas, on Galapagose pingviinid, kes elavad Ecuadori saartel. Kuid need asuvad ka lõunapoolkeral isegi mõne kilomeetri ulatuses samamoodi nagu ülejäänud liik.

Teie toit sõltub merest

Pingviinid on väga head sukeldujad ja nende evolutsioonis on liigid keelanud nende suutlikkuse lennata suure kiiruse ja täpsuse saavutamiseks veealal: nende tiivad on saanud uimed, mis aitavad neil liikuda ise. Neil on jalad rohkem kui teised linnud, mis muudavad need maa peal ebamugavaks, kuid need on parimad roolid, millele nad võiksid loota.

Nüüd teame, kus elavad pingviinid: lõunapoolkeral. Kuid Kui me küsime nende konkreetsest elupaigast, peame meeles pidama, et enamik neist päevast veedes veedetakse. Lisaks on mõned liigid, mis võivad nädalaid veeta mandrile tagasipöördumiseks.

Pingviinid on rühmitatud kolooniateks, et end kaitsta väliste ohtude eest. Paljud erinevad suurused on kolooniad: mõned neist moodustavad vaid sadu paare, samas on ka teisi, näiteks neid, mida nad hiljuti avastati ohtlikes saartes ja millel on üle miljoni liikme.

Pingviinid ühendavad paarid kogu eluajaks ja aretamise hooajal püüavad nad kordamööda püüki: üks kahest paari liikmest jääb pesa eest hoolitsemiseks, munade haudemiseks või noorte kaitsmiseks, teine ​​aga otsib toitu.

Liigid, mis ehitavad pesad, kuna mitte kõik ei tee seda, nad asuvad rannikul, kuid mandril. Mõned ehita neid järsule maastikule, teised teevad seda tasasele pinnale: see sõltub maastiku pakutavatest võimalustest, kuid kaugel võimalikest röövellidest.

Pingviinid moodustavad unikaalse merelindude perekonna. Selle elupaik on piiratud lõunapoolkeral, nii et kui soovid näha pingviinide nägemust, peate liikuma kõige tõenäolisemalt Antarktika lähedal asuvates piirkondades. Ärge unustage austust metsloomade ja keskkonna suhtes, et need ei ohustaks väljasuremist.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: